Kiiltoanodisointi kemiallisella kiillotuksella

kiiltoanodisointiKiiltoanodisointia käytetään silloin, kun alumiini halutaan kiiltävämmäksi kuin normaalilla anodisoinnilla voidaan saavuttaa. Uusien anodisointimenetelmien avulla mekaaniset esikäsittelyt on saatu poistettua ja tilalle on otettu kemiallinen kiillotus. Kemiallisen kiillotuksen etuina ovat alumiinin herkän pinnan säilyminen ensiluokkaisena sekä pakkaus- ja logistiikkakustannusten väheneminen.

Kemiallinen kiillotus sopii erinomaisesti monimuotoisten tuotteiden kiillotukseen. Tällaisia tuotteita ovat muun muassa puristamalla valmistetut alumiiniprofiilit. Käyttämämme kemiallinen kiillotus ei vaadi erikoisseoksia.

Korroosiokestävyys ja värivalikoima

Käyttämämme kemiallisen kiillotuksen käyttökohteita voivat olla samat tuotteet kuin anodisoinnissakin. Lisäksi saamme kiiltoanodisoituihin tuotteisiin saman korroosiokestävyyden ja värivalikoiman kuin normaalisti anodisoituihin tuotteisiin.

Erikoismenetelmin, kuten yhdistelemällä harjausta ja kemiallista kiillotusta, voidaan saavuttaa esimerkiksi ruostumattoman teräksen näköistä pintaa.

Kemiallinen kiillotus on sijoitettu manuaalilinjamme yhteyteen, joten sillä voidaan käsitellä profiilit jopa 6600 mm:n saakka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kiiltoanodisoinnista!

Yhteystiedot

Anodisointi Janster Oy
Koskelontie 17 A
02920
ESPOO
www.janster.fi
Koskelontie 17 , Espoo

Kiinnostuitko? Tilaa väriviuhka tai jätä yhteystietosi muun asian merkeissä, otamme yhteyttä!