Anodisoinnin vahva ammattilainen

Kun alumiinilta vaaditaan suurta korroosion- ja kulutuksen kestävyyttä, valitaan pintakäsittelymenetelmäksi anodisointi. Anodisointi on sähkökemiallinen pintakäsittelymenetelmä, joka saa aikaan värittömän oksidikerroksen. Alumiinin käytön yleistyessä myös vaatimukset muuttuivat, ja kasto- tai sähkövärjäys kehitettiin mahdollistamaan näyttävät värjäykset.

Raaka-aineet ovat keskeisessä asemassa mitattaessa lopputuloksen tasoa. Laajan soveltuvuutensa takia käytetyimmät alumiiniseokset ovat EN AW-6060/6063 ja EN AW-5005. Ensimmäinen on tarkoitettu profiilituotteille ja jälkimmäinen levyille.

Ympäristöystävällinen materiaali

Käyttökohteen vaativuus ratkaisee anodisointikerroksen kerrosvahvuuden. Kerrosvahvuus ja kovuus määrittelevät anodisoinnin tuotteelle antaman suojauskyvyn ja eliniän. Standardista SFS-EN ISO 7599 löytyvät suositeltavat kerrosvahvuudet.

Anodisoitu alumiini on ympäristöystävällinen materiaali, sillä se voidaan kierrättää ilman esikäsittelyä. Aiemmin anodisoidut pinnat voidaan jopa käsitellä uudestaan.

Anodisoitu alumiini on helppokäyttöinen materiaali, koska se ei vaadi erityistä huoltoa. Pelkkä pintojen pesu normaalisti riittää. Hankaavia, voimakkaasti emäksisiä tai erittäin happamia pesuaineita on kuitenkin syytä välttää.

Suunnittelun tueksi

Olemme tehneet Suunnittelun tueksi-infopaketin alumiinista ja anodisoinnista, mitä on hyvä huomioida ennen anodisointia. 

Suunnittelun tueksi

Ota yhteyttä ja kysy lisää anodisoinnista tai pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Anodisointi Janster Oy

Koskelontie 17 A

02920 ESPOO

ESPOO

010 387 7100

info@janster.fi

Tavaran vastaanotto ma-pe kl 7-15

Kiinnostuitko? Tilaa väriviuhka tai jätä yhteystietosi muun asian merkeissä, otamme yhteyttä! 

Rekisteriseloste

>Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Yritys             Anodisointi Janster Oy

Osoite           Koskelontie 17 A 02920 Espoo

Y-tunnus        2061370-1

Puhelin          010 387 7100

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin

3. Rekisterin nimi

www.janster.fi ja www.timgrei.fi – verkkopalvelun rekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Sivustojen kautta tulleiden yhteydenottopyyntöjen käsittely

5. Rekisterin tietosisältö

Yhteydenottopyyntö-rekisteriin tallennetaan ainoastaan yhteydenottolomakkeella ilmoitetut tiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, yritys ja puhelinnumero. Emme säilytä rekisterissämme vanhentuneita tai tarpeettomia tietoja.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään ainoastaan yhdenottopyyntölomakkeen kautta. Rekisterin tietoja ei päivitetä muista tietolähteistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan rekisteristä kuukausittain. Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi aiemmin.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

10. Tarkastusoikeus

Henkilötietolain 29 § nojalla rekisteröidyllä on vaatia tietojansa oikaistaviksi, poistettaviksi tai täydennettäviksi. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti. Tietoja ei käytetä muuhun kuin henkilön lähettämän yhteydenottopyynnön hoitamiseen.