Ympäristö ja laatu - Janster Oy

ympäristöystävällisyys

Anodisointi Janster Oy käyttää eurooppalaista anodisointistandardia SFS-EN ISO 7599. Se asettaa vaatimuksia anodisille oksidikerroksille, sen laadulle, tiivistykselle ja ulkonäölle sekä suosituksia kerrosvahvuuksille. Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu standardin ISO 9001:2015 ISO 14001:2015 mukaisiksi.

Pintakäsittelykylpyjä analysoidaan päivittäin kohteen tarpeen mukaan titraamalla, fotometrisesti sekä pH-mittauksin. Valmiiden tuotteiden laadunvarmistus tapahtuu pinnoitteenpaksuusmittauksin ja tiivistystestein standardien SFS-EN ISO 2360 ja SFS-EN ISO 2143 mukaisesti.

Lataa serfifikaatti (pdf)     Download certificate (pdf)    Ladda certifikat (pdf)

Ympäristöystävällisyys

Anodisointi Janster Oy:n jätevedenkäsittelylaitteisto on uusittu vuonna 2005 vastaamaan tämän päivän tarpeita ja alittamaan viemäriin johdettavien jätevesien tiukat päästörajat.

Lähes kaikki anodisointilaitoksen jätteet menevät hyötykäyttöön. Jätevedenkäsittelylaitoksen sakka hyötykäytetään osana kaatopaikkarakenteita. Pakkausmateriaalit menevät energiajätteeksi ja raaka-aineeksi, toimisto- ja keräyspaperit uusiopaperiksi ja nikkelisakka sekä käytetyt telineaineet materiaalien uusioraaka-aineeksi. Vain hyvin pieni ja valikoitu osa jätteistä päätyy kaatopaikalle tai ongelmajätelaitokselle.

Asiakkaille toimitettavan pakkausmateriaalien hyötykäyttö on varmistettu pakkaus- ja ympäristörekisterin eli PYR -jäsenyyden avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Anodisointi Janster Oy
Koskelontie 17 A
02920
ESPOO
www.janster.fi
Koskelontie 17 , Espoo

Kiinnostuitko? Tilaa väriviuhka tai jätä yhteystietosi muun asian merkeissä, otamme yhteyttä!